Et luksuriøst ophold i rolige og smukke omgivelser

Få et afslappende og charmerende ophold i rolige og naturlige omgivelser på Hotel Munkbjerg ved Vejle Fjord.

Hotel Munkbjerg tilbyder mange forskellige typer af ophold, og uanset om du er afsted på business eller måske har brug for en romantisk getaway for to, så er Hotel Munkbjerg det perfekte valg.

Hotel Munkbjerg kan du nyde den smukke natur ved Vejle Fjord og i Munkebjergskovene og koble helt af. Du kan også nyde deres indbydende Fit & Relax-område med wellness, swimmingpool, spabade, sauna og fitness, og ligeledes tilbyder de også massagebehandlinger, så du kan komme helt ned i gear. Om aftenen kan du få en gourmetoplevelse ud over det sædvanlige og for eksempel nyde en 3-rettersmenu i deres Panorama restaurant med den smukkeste udsigt over Munkebjerg Skov og Vejle Fjord. Efter middagen kan du nyde din yndlingscocktail, og hvorfor ikke afslutte dagen med et spil Blackjack eller Roulette i deres kasino?

Hotel Munkbjerg tilbyder også udendørsaktiviteter, såsom golf, petanque, tennis og krolf for hele familien. Værelserne er moderne og luksuriøse, og leder du efter et ekstra luksuriøst værelse, så kan du booke et af deres Treetop værelser med udsigt til trætoppe og over fjorden.

Til businessgæsterne tilbyder Hotel Munkbjerg konference- og mødepakker, og de kan afholde konferencer med op til 720 deltagere, og trænger du også til lidt selvforkælelse, tilbyder Hotel Munkebjerg også weekendkonferencer, hvor du kan kombinere arbejde og fornøjelse.

Så uanset om du skal afsted på business eller fornøjelse, så får man her en luksuriøs oplevelse ud over det sædvanlige.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *