Eneundervisning i Polsk

Gad vide om der fines eneundervisning i Polsk, altså sproget – nu ved jeg ikke om der findes særlige stillinger på Polsk som på Fransk – men det er altså selve det polske sprog jeg er interesseret i at lære. Det er ikke særligt sjovt, at være i Polen, og ikke kan forstå hvad folk siger rundt om en – jeg bliver jo helt paranoid, når de kigger på mig, ryster på hovedet, og går – så tror jeg jo jeg har gjort eller sagt noget forkert. Der kommer flere og flere polakker til landet, og nogen gange er det godt at kunen polsk i erhvervsverdenen, når vi nu har så mange polske medarbejdere i Danmark.

Skræddersyet eneundervisning i Polsk

Det er lige det jeg har brug for, således at jeg ikke lærer andet end jeg har brug for i min dagligdag på arbejdet, og når jeg rejser til Polen i arbejdsøjemed. Nogen gange er der også oversættelses opgaver der skal laves, og det tør jeg faktisk slet ikke kaste mig ud i, når nu jeg kun kan sige goddag. Heldigvis taler mange polakker også engelsk, men hvis det er en brugsanvisning der skal til, for at løse en opgave, er det alligevel bedst at det kommer på ens modersmål. Jeg har selv prøvet at samle diverse ting efter en instruks på engelsk og tysk, og det gik ikke helt som det skulle. Så nu vil jeg sige lær polsk, hvis du har polske medarbejdere, det vil kunne spare en masse spildt til og penge.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *