Hold firmajulefrokost i København

Juletiden er her, og det betyder, at det er tid til at planlægge en firmajulefrokost! En firmajulefrokost er den perfekte mulighed for at give dine medarbejdere en chance for at have det sjovt og fejre den dejligste tid på året. Der findes ikke nogen bedre måde at vise anerkendelse og udtrykke taknemmelighed samt øge moralen på end ved at holde en fantastisk firmajulefrokost.

Når du planlægger dit arrangement, er det vigtigt at holde et par ting i tankerne. Det første skridt er at fastsætte et budget for festen. Afhængigt af dit budget kan du måske tilbyde flere aktiviteter eller faciliteter såsom mad fra cateringfirmaet, julepynt eller endda gaver til hver enkelt medarbejder. Når du har fastlagt dit budget, kan du begynde at beslutte, hvilken type begivenhed du gerne vil være vært for: en afslappet sammenkomst, en formel middag eller noget midt imellem? 

Dernæst skal du vælge stedet for arrangementet. Skal det foregå på kontoret, eller vil du vælge et sted uden for kontoret? Hvis du vælger et sted uden for stedet, skal du huske, at bekvemmelighed og tilgængelighed er vigtige overvejelser, når du vælger et sted; sørg for, at der er rigeligt med parkeringspladser i nærheden og nemme offentlige transportmuligheder, hvis det er nødvendigt. 

Når disse vigtige beslutninger er truffet, er det tid til at begynde at planlægge alle detaljerne i din firmajulefrokost – fra dekorationer og underholdningsmuligheder såsom live musik eller karaoke, spil såsom quiz eller bingo, fotokabiner til at indfange minder fra aftenen – alt bør passe perfekt sammen, men glem ikke ting som siddepladser, madmuligheder (herunder drikkevarer), lydstyrkeniveauer for musikken, adgang til toiletter osv… Sørg for, at der er styr på alle disse små detaljer, så alle kan hygge sig uden hikke i løbet af aftenen. 

Endelig bør invitationerne udsendes mindst to uger før arrangementet, så medarbejderne har tid nok til at tilpasse deres skemaer i overensstemmelse hermed, hvis det er nødvendigt. Glem ikke, at der altid bør anmodes om RSVP’er, så du ved, hvor mange mennesker der vil deltage, og hvilken type mad der skal forberedes osv. Overvej desuden at give elektroniske kopier af invitationen sammen med fysiske kopier afhængigt af, hvem der deltager – dette er især nyttigt, når du inviterer ægtefæller/partnere eller medarbejdernes familier, så de nemt kan gemme og dele dem i stedet for at have papirinvitationer liggende for evigt! Læs mere via linket.

Uanset om det drejer sig om at komme i julestemning med julepynt som kranse og guirlander eller at tilbyde lækker catering som æggesnaps og mince pies – vær vært for en firmajulefrokost, som dine medarbejdere sent vil glemme!

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *