græs gødning

En sund og flot græsplæne kommer ikke ad sig selv, desværre. Det kræve ofte meget viden og arbejde at holde en flot plæne. Ønsker du at vide mere om hvordan man holder en græsplæne sund og grøn, så læs med her.

Din græsplæne har godt af at blive klippet. Det er faktisk sådan at den ikke kan klippes ofte nok. Klipning er nemlig med til at stimulere græsset til at vokse. Græs er utrolig hårdføre og tåler at blive klippet ofte. Klipper du din plæne ofte, så kan græsplæne faktisk blive selvforsynende med gødning. Det sker eftersom regnorme trækker græsstrå ned i jorden og forarbejder det til næringsstoffer. Det kræver dog at græsset ikke er for langt. Idag har mange græsslåmaskiner opsamler på, og så er det en idé at du gøder jorden istedet.

Du finde græs gødning ved at følge linket her: græs gødning

Det bedste tip til en flot græsplæne er altså at den får de næringsstoffer den har brug for – enten ved hjælp af den naturlige vej, eller ved hjælp af gødning. Gødning er med til at græsset opretholder en flot og sund farve.

Oplever du bare pletter på din græsplæne, så kan du med fordel sprede græsfrø. Det skal gerne gøres hurtigt, inden ukrudt og andre planter får fat. Det samme gælder hvis din græsplæne har fået vinterskader – her skal du altså også efterså for at undgå at der kommer ukrudt de steder.

Mangler du gødning til din græsplæne? Du finder græs gødning ved at følge det ovenstående link.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *