Flotte og Funktionelle Foldeporte i Smedejern til Private

Er du på udkig efter en portløsning, der både er flot og funktionel? En foldeport i smedejern kan være en perfekt løsning til den private indkørsel. Hos pithegn kan du nu finde foldeporte i smedejern, der er både flotte og super funktionelle. I dette blogindlæg vil vi fortælle mere om fordelene ved foldeporte samt give dig et indblik i vores produktprogram.

Foldeporte i smedejern er en smart løsning til den private indkørsel af flere årsager. Først og fremmest fylder en foldeport ikke så meget, når den er åben. Dette kan være en stor fordel, hvis du har en indkørsel med begrænset plads eller ønsker at udnytte pladsen på din grund bedre. En anden fordel ved foldeporte er, at de åbner dobbelt så hurtigt som en almindelig port, da bladene knækker på midten. Dette betyder også, at du kan slippe hurtigere af sted og undgå at sidde fast i indkørslen.

Vores foldeporte i smedejern er ikke kun super funktionelle, men også flotte at se på. Vi tilbyder et bredt udvalg af foldeporte i forskellige designs, så du kan finde en port, der passer til din stil og bolig. Vi kan også skræddersy en foldeport til dine personlige ønsker og behov.

En kunde ønskede f.eks. en foldeport til hver bil, og vi opsatte derfor 2 foldeporte ved siden af hinanden. Resultatet blev flot og funktionelt, og der er nu opsat 3 meter foldeporte ved siden af hinanden med et lille stykke stakit imellem. Stakittet gør, at motorerne ikke støder op mod hinanden. På siderne til foldeportene er der monteret både stakitter og en adgangslåge, som giver en samlet lukket løsning ind mod ejendommen. Dette er kun et eksempel på, hvordan vi kan skræddersy en portløsning til dine behov.

Det er ikke kun foldeporte i smedejern, vi tilbyder til den private indkørsel. Vi kan også levere skydeporte, klassiske hængeporte og automatiske porte til dit hjem. Hos os får du en portløsning, der er skræddersyet til dine behov og ønsker.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *