Bankafvist – lån penge her

Det er noget der kommer mere og mere frem, da bankerne sætter alt for store krav til det rådighedsbeløb der skal være, når alle udgifter er betalt. Det er sat så højt, at jeg aldrig har haft så mange penge til rådighed i hele mit liv, og jeg har haft tjent rigtig mange penge, og haft råd til mange ting. tidligere var loftet heller ikke så højt, men det er det blevet efter vores finanskrise, hvor det gik ud over bankernes likviditet, så de er blevet meget overforsigtige med at låne penge ud. Det ville jeg nok også være, men nu er jeg heller ikke en lånehaj. Jeg har også lært, at man må sætte tæring efter næring, eller er det nu omvendt. Man kan ikke bruge penge man ikke har.

Lån udenom Banken

Penge rede i hånden, det er vist en særsyn, der findes snart ikke flere steder hvor man kan betale med penge sedler eller mønter. Så lån penge, men få dem sat ind på en konto, bør der nok stå, for det er det der sker. Alle skal jo helst vide hvad du har af penge og hvad du bruger dem til. Big brother is watching. Det er jo både skidt og godt at der er nogen er har det fulde overblik, men jeg bliver nu lidt irriteret når, jeg står og skal redegøre for hvad jeg bruger mine egne surt optjente penge til, når jeg hæver et større beløb i banken. Jeg har engang sagt hvad rager det dig i Banken.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *