Udstyr til biler

 

Så fik jeg endelig solgt min gamle spand af en bil, der var masser af autoudstyr på den, og jeg fik da også en rigtig god pris for den, mente autoforhandleren. Det var så ikke lige min opfattelse, for den stod rigtig fint i lakken, og den kørte da rigtig godt, bortset fra, at den rystede under kørsel på 100 km i timen. Nå men jeg komme da af med den, men blev da bestemt ikke rigere af den handel, selvom det var i bytte med en anden næsten ny bil. Jeg fik en dejlig lille lille bil, med en masse autoudstyr, metallic lak, bagkamera – det havde jeg nu aldrig haft før. Jeg fik også en masse af de nye tekniske ting med, og jeg aner stadig ikke hvad alle knapper og ting er til. Den ene dag skulle jeg ud og køre, og en lampe lyste i kontrolpanelet – jeg måtte ind på værkstedet for at få at vide, hvordan jeg fik den væk. En lille markering på dæk trykket i dækkene. Hvor skulle jeg vide, hvilket tryk der skulle være, når det ikke stod i instruks bogen – men den søde mand på værkstedet, hjalp mig, og viste mig at det stod på dør rammen – og at der i handskerummet, var en lille knap der skulle trykkes på, så advarsel blev nulstillet. Ja, så lærte jeg da den del af bilen at kende, og hvor er det bare dejligt at der er så venlige unge mennesker på værkstedet der kunne hjælpe mig.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *