Sirup fra Kaffeexpressen

Nu er jeg den helt store kaffedrikker – jeg starter dagen med kaffe, inden jeg nogensinde laver noget som helst andet. Det gør selvfølgelig også, at jeg smager mange forskellige slags kaffe i løbet af en dag. På en af mine rejser fik jeg serveret en speciel god kaffe med en sødlig smag af saltet karamel, og da jeg spurgte ind til hvad det var for en kaffe, fik jeg at vide at det nok var den sirup der var kommet i, jeg kunne smage, og at den kom fra Kaffeexpressen. Det var mit første bekendtskab med sirup i kaffen, men bestemt ikke den sidste – for jeg skyndte mig til tastaturet da jeg kom hjem, for at se hvad der fandtes på kaffeexpressen.dk af diverse sirup typer og smagsvarianter. Her blev jeg godt nok positivt overrasket, da de også havde sukkerfri sirup med forskellige smagsvarianter.

Sirup med forskellige smagsvarianter

Jeg købte en af de sukkerfri Sirup med karamel smag og en af deres sukkerfri sirup med chokolade smag hos Kaffeexpressen, prisen var rimelig, derfor købte jeg lige to den første gang. Det var yderst nemt at bestille på deres hjemmeside, og deres leveringstid var hurtig – så der gik kun lige et par dage, så kunne jeg selv lave min egen luksus kaffe. Jeg har efterfølgende haft købt mange andre ting på deres hjemmeside, og jeg kan kun sige at det der leveres er af en super god kvalitet, og varmt kan anbefales til andre kaffe elskere som mig, der vil prøve noget nyt.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *