Livingflowers – bestil blomster til døren

Linvingflowers.dk sælger, du kan købe med god samvittighed, da der sælges bæredygtige blomster og bæredygtige buketter, der holder sig farverige og flotte i et halvt år, og de er derfor også rigtig gode for klimaet, som er noget, de går rigtig meget op i. De har stort fokus på bæredygtighed, og de gør, hvad de kan, for at værne om både miljøet og dyrenes velfærd.

De har nemlig også et mål, der går ud på, at de gerne vil reducere deres CO2 aftryk med helt op til 99 procent.

Man kan med bestil blomster til døren, bestille blomster med levering, så de ender lige ved din dør. Blomsterne er for eksempel en oplagt gave mulighed grundet deres holdbarhed. Hvis du fx skal give en medarbejder på dit firma en gave, så vil det være smart at bestille hos living flowers, da blomsterne er langtidsholdbare samt skaber en glæde hos modtageren.

Living flowers’ buketter er buketter af blomster, som holder i hele 6 måneder uden at skulle stå i vand. De er meget anderledes fra størstedelen af alle andre blomsterhandlere, fordi de jo sælger blomsterbuketter, der kan holde så længe og er bæredygtige. Derudover er det særdeles specielt med deres levering af blomster, og det gør det bare endnu nemmere at få købt og din buket til dig, et familiemedlem eller en ven.

Hos livingflowers er der en målgruppe, der mest hedder alle i alderen 25 til 65 år med hovedvægt på kvinder. Derudover vil de gerne sælge til folk, der går op i indretning, eller som vil sende en blomster gave. Det

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *