Gratis tilbud på et nedsparingslån

Jeg tænker at et nedsparingslån er det samme som et lån i ens friværdi i boligen – det der var nyt i forbindelse med nedsparings lånet, var at jeg kunne få pengene udbetalt løbende som et månedligt beløb over en år række – jeg kunne selvfølgelig også få dem udbetalt her og nu. Det var faktisk som min pensionsordning – enten kontant eller som rate pension. Det var en rigtig god løsning for mig, så fik jeg da ikke lige klattet alle pengene væk på en gang. Jeg lavede en ganske uforpligtende ansøgning, for at se hvor meget jeg kunne få ekstra om måneden, hvis jeg lavede et sådan nedsparingslån. for mig betød det at jeg kunne gå fra på arbejdsmarkedet noget før end planlagt, og da jeg gerne ville det, så tog jeg imod denne løsning.

Nedsparingslån min løsning

Det var dejligt dels at blive oplyst om denne mulighed om nedsparingslån og løbende udbetaling på simpelkredit.dk. Jeg kan sige at det var både nemt og hurtigt at få etableret mit lån på den måde, og jeg kunne gå fra arbejdsmarkedet og blive i huset alligevel. Det gode ved simpelkredit.dk hjemmesiden, var at jeg kunne læse at der var nogle overvejelser jeg lige skulle overveje, inden jeg besluttede mig – det var virkelig givtigt, og med til at jeg kunne træffe det rigtige valg. Inden jeg traf min beslutning kontaktede jeg dem lige for at rådføre mig med dem, om det nu også lige var det rigtige for mig – super god og vejledende samtale.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *