Fejr din næste fest med en MySelfie Photobooth!

Leder du efter en måde at gøre din næste fest mindeværdig på? En MySelfie Photobooth er den perfekte løsning. Den har været den mest anbefalede photobooth i Danmark og kommer med alt hvad du behøver for at gøre din fest eller event sjov og speciel. Og når du booker en MySelfie Photobooth leje, kan du desuden se alle de billeder, der er taget samme aften! Hvis du vil se mere om myselfie så besøg deres hjemmeside.

Hvad er inkluderet i en MySelfie Photobooth leje? 

En MySelfie photobooth-leje inkluderer gratis rekvisitter og aktivitetskort, så dine gæster kan have det endnu sjovere med at tage billeder! Rekvisitterne er sjove og fjollede, og alle vil få et kick ud af dem. Aktivitetskortene er lige så sjove, fordi de giver gæsterne mulighed for at tage endnu mere kreative billeder. Disse kort vil ikke kun skabe masser af grin, men også fantastiske minder for alle til din fest. 

Endelig skal du ikke være bekymret, hvis der sker noget uventet, og du bliver nødt til at flytte din fotosession, for det er altid gratis at ombooke med enhver MySelfie photobooth-leje. Det betyder, at hvis der sker noget i sidste øjeblik, og du skal ombooke, er det ikke noget problem – det koster dig ikke en krone!  

  

MySelfie Photobooths er den perfekte måde at sætte liv i enhver begivenhed eller fest på. Uanset om det er en fødselsdagsfest, en dimissionsmiddag, en familiesammenkomst eller en anden form for fest, vil en MySelfie Photobooth garantere, at alle hygger sig og samtidig skaber varige minder, der kan deles i mange år fremover. For at booke en i dag, besøg vores hjemmeside nu! Glem ikke: Når du booker en MySelfie Photobooth-leje – er ombooking altid gratis! Så værsgo – hyg dig og tag masser af selfies med venner og familie! Du vil ikke fortryde det!

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *