Dyr i pallerne

Sådan slap jeg for skadedyr

Min butik er mit hjertebarn, og jeg bruger så meget tid derinde, som jeg kan. Jeg har et fantastisk udvalg af ingredienser, råvarer og retter fra mellemøsten og asien, som bringer liv i de omkringliggende køkkener, åbner kundernes øjne for nye spændende måder at tilberede mad på samt sætter lidt krydderi på dagen. Mine ansatte er smilende og venlige og det samme er mine kunder. Alt var fryd og gammen lige indtil jeg opdagede dyrene på lageret. Det er enhver butikejers frygt at finde skadedyr i maden, varerene eller bare i butikken. Jeg forstod ingenting af situationen, for hos mig er rengøringen i top! Alligevel piplede det frem, og jeg endte med at lukke butikken ned i nogle dage. Jeg var knust, og snakkede med mange af mine venner omkring situationen, og her var det Adam, der blev dagens helt i skysovs!

Paller af plastik er mere hygiejniske

Adam spurgte mig: “Bruger du egentligt stadig træpaller i butikken?” Jeg forstod ikke helt, hvorfor han spurgte – måske han ville købe en til at bygge nogle møbler af? Nej, det viste sig, at Adam havde en anden ven, som havde haft samme problem: Butikken måtte lukke ned, fordi der var skadedyr i køkkenet. Dyrene kom simpelthen fra pallerne, og derfor skiftede han hen til plastik paller. Jeg var målløs, da han fortalte det, men jeg tænkte ikke, at det kunne være sandt. Alligevel skiftede jeg også til paller af plastik, og jeg har faktisk ikke haft problemer siden dengang.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *