Bredt sortiment af snus poser

Snus er en type røgfri tobak, der stammer fra Sverige. Den fås både som løs tobak og som små, individuelt indpakkede pakker, der kaldes “sachets” Tobakken i snus er pulveriseret og tilsat smagsstoffer som f.eks. mynte, citrus eller lakrids. I modsætning til tyggetobak placeres snus ikke mellem kinden og tandkødet, men i stedet placeres det blot under læben. Nikotinen i snus absorberes gennem slimhinderne, hvilket gør det til en mere effektiv måde at levere nikotin på end cigaretter. Snus har også et relativt lavt indhold af giftstoffer, hvilket gør det til et mere sikkert alternativ til rygning. Der findes mange forskellige mærker af snus på markedet, så der er helt sikkert et, der opfylder dine behov. Vil du vide mere så klik på klinket og se deres udvalgt.

Der er mange grunde til, at folk vælger at bruge snus i stedet for cigaretter. Først og fremmest er snus et meget sikrere alternativ til rygning. Cigaretrøgning er den førende årsag til forebyggelige dødsfald i verden og er ansvarlig for anslået seks millioner dødsfald hvert år. Snus udgør derimod kun få eller ingen sundhedsrisici. Faktisk har en nylig undersøgelse vist, at snus endda kan have nogle sundhedsmæssige fordele. Undersøgelsen viste, at snus kan være med til at reducere risikoen for at udvikle visse typer kræft og andre sygdomme som f.eks. hjerte-kar-sygdomme.

En anden grund til, at folk foretrækker snus frem for cigaretter, er, at det er en mere effektiv måde at levere nikotin på. Når man ryger en cigaret, er det kun en lille mængden af nikotin, der rent faktisk når frem til din hjerne. Størstedelen af nikotinen bliver enten udåndet eller optaget i dit tøj. Med snus optages nikotinen direkte i din blodbanen gennem slimhinderne i munden. Det betyder, at du får en meget højere dosis nikotin, hvilket kan være med til at afværge trang og abstinenssymptomer.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *