Mindsk forurening med køb af brugt it her

brugt it er noget som man kan få fingre i, i stedet for det bliver smidt et eller andet sted hen, hvor det forurener miljøet og ikke bliver afskaffet på forsvarlig vis. Det er desværre en tendens, som virksomheder måske benytter sig af, da det kan være kosteligt for dem og skaffe sig af med giftigt affald. Man kan jo eksempelvis ikke bare smide elektroniske apparater i naturen, da det jo også er noget som ofte indeholder batterier eller andre kemiske stoffer der kan være skadeligt for naturen.

Når det er så kosteligt for virksomhederne, er der nogle som rent faktisk vælger og tage den billige løsning, på bekostning af resten af verden og endnu være nogle enkelte mere specifikt, alt efter hvor skraldet bliver læsset af. Det er alt andet lige også noget, som man mindsker, hvis det er man køber de gamle ting som folk smider ud eller sætter til side. brugt IT er ikke bare noget man skal forkaste, bare fordi man ikke selv kan bruge det mere, hvilket også tydeligt er en skade man har af forbrugerisme.

Find dig selv en billig telefon her

Det er dog også en kæmpe forskel for dem, som står og har brug for en “ny” telefon, som man ikke gider at bruge tonsvis af penge på. Der er mulighed for, at man kan spare sig selv for en del penge, hvis det er man i stedet for går ind på nettet og køber tingene “brugte”. Man kan jo selvfølgelig også være sikker på, at det er noget som har noget levetid tilbage i sig. Det falder ikke just fra hinanden, så snart man overtager det og anvender det.

Man kan endda blive helt overrasket over, hvor “nye” mange af mobiltelefonerne, tablets og computere man finder her. Er man der for at finde noget til sin forretning, kan det også være at man kan få fingrene i en billig server af en art. Så kan man få startet online dele af virksomheden uden problemer.

Previous Post
Next Post