Husk lige grænsebutikken på vej hjem fra ferie

Åh, det har været sådan en HYGGELIG ferie, og I kan ikke vente med at komme hjem, for selvom det har været en herlig ferie, så bliver det også bare dejligt at komme retur til ens egen seng og de velkendte rammer.

Roen er begyndt at indhylle jer, som I nærmer jer den danske grænser, og I føler jeg pludselig mere danske, end I ellers gør derhjemme, fordi I kan mærke, hvordan I egentlig har savnet de ting, som der er kendetegnede for Danmark, og som man er vokset op med; selv de lidt irriterende ting smiler man lidt over nu.

Men så kommer man i tanke om en anden ting, man skal nå, inden man kommer over den danske grænse, og det er egentlig utroligt, at siden I har har glædet jer SÅ længe til at komme hjem, så er der rent faktisk noget, der kan gøre, at I hiver i håndbremsen og venter med at komme helt hjem til Danmark: Et besøg i en grænsebutik.

Ferien afrundes bedst med en tur i grænsebutikken

Selvom det jo ikke ligger i selve Danmark, så er det bare meget dansk, at man lige skal handle ind billigt i specielt Tyskland, når man alligevel er i nærheden af grænsen.

Der er dem, som der ligefrem gør en sport ud af at handle billig sodavand over grænsen, selvom man bor i Danmark, og man så endda ikke har bopæl i (det sydlige) Jylland.

Man kan grine lidt ad, at mange af varerne er danske, som man så fragter til udlandet, og som danskerne så henter hjem igen, for det er jo ikke så klimavenligt, men hvad gør man ikke for at spare penge.

Så selvom man har brugt de fleste penge på ferie, så finder man alligevel plads i økonomien til, at man lige kan tage nogle rammer sodavand med hjem samt billig sprittus og noget slik.

Så føler man sig som lidt af en viking, at man nåede at erobre noget fra udlandet i større omfang, som man så tog med hjem, og det er simpelthen den bedste afslutning på ferien, som man kunne forestille sig.

Previous Post
Next Post