Majmarkedet er et historisk middelaldermarked. 

Kom og mød en vaskeægte ridder !

Ridder Ole af Viborg inviterer til Middelalder Maj Marked på Vinkelvej 38 i Viborg. Markedet har åbent i bededagsferien fra d. 12 - 14 maj 2017.

Fra nær og fjern strømmer godtfolk til ridderens marked, og flere kommer til. Her er både handel og hygge, riddershow, lege, musik og dyr.

Som i de gode gamle dage falbydes der fine håndlavede ting fra de mange små markedsboder. Alt fra mjød, honning ,urtesalt, plantefarvet garn, historiske smykker, keramik, træ legetøj, håndsmedede knive, fåreskind, lædervarer og meget, meget mere.

Når handlen er gjort er det tid at lade sig fornøje : musikanterne spiller og gøgler, ildfolket danser med ilden,  krigerne trækker deres blanke sværd.

Ridderne fra Ildhesten opfører ridderturneringen, som i år står i reformationens tegn : Bispen spiller skak , mens lanserne splintrer om ørerne på ham. Kom og se hvem der løber af med sejren i kampen om magten.

Intet marked uden dyr : børn flokkes om koen og den lille kalv. 

På middelalder legepladsen kan børnene skyde med armbrøst, spille spil og lege de gode gamle lege.

Fristende dufte fra den dejlige middelaldermad breder sig fra madbålene, og fra den store bageovn kommer varme brød. Der kan købes kaffe, kage, øl, saft, pølser og vafler mm.

Der er gratis adgang for børn under sværdhøjde ( 6 år ).

 

Bliv frivillig

Majmarkedet søger frivillige ! Har du lyst til at hjælpe os med få det hele til at fungere? Vi har især brug for hjælpere i "Fadeburet". Der er ofte travlt her : der skal laves mad, bages i den store ovn, vaskes op ( maskine :-) og sælges mad og drikke. Til gengæld er her godt humør, så hvis du er frisk, så kom og vær med. Det er bedst, hvis du kan deltage alle 4 dage, men mindre kan oså gøre det. Skriv en e-mail til info@majmarked.dk og fortæl lidt om dig selv.

  • DSC 0672
  • IMG 0462
  • IMG 0469

Find vej til markedet

Majmarked 2017 afholdes:

BEDEDAGsferien

Åbningstider:

Alle 3 dage fra kl. 10 - 17

 

Find os på facebook